|

Ilhan Irem Hansu Hanım

Ilhan Irem Hansu Hanım
Ilhan Irem Hansu Hanım

İlhan İrem Hansu Hanım Hakkında Bilgi ve Hayatı

Kişisel Bilgiler
Doğum Tarihi27 Eylül 1964
Doğum Yeriİstanbul Heybeliada
EğitimOrta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Psikoloji Bölümü
Aile2 çocuklu aile
Medeni DurumuEvli
Ilhan Irem Hansu Hanım

İlhan İrem, Türk müziğinin efsane isimlerinden biri olarak, gençlik yıllarından beri kalbinin derinliklerine kazınan esrarengiz sarışın Hansu Hanım’ı kaybetmenin hüznünü yaşadık…

İlhan İrem’in Ardından

Türk müziğinin efsanevi isimlerinden biri olan ünlü şarkıcı ve söz yazarı İlhan İrem’i dün kaybettik… 67 yaşındaki hayatında birçok şarkı yazan İrem; Anlamazdın, Ne Varsa Söyle, Konuşamıyorum gibi şarkılarıyla ruhlarımıza dokunan bir isimdi. 70’li ve 80’li yıllarda şarkılarıyla iz bırakan İrem, sadece ruhlarımıza değil; o zamanlar güzel bir genç kız olan Hansu Hanım’ın da ruhuna dokunmuştu…

Hansu Hanım’ın Hikayesi

Küçük bir kızken yıllar önce İlhan İrem’i rüyalarında gören Hansu Hanım, yıllarca ona olan hayranlığını büyüttü. İlhan İrem’in, yaşadığı şehir olan Ankara’da konser verme fırsatını değerlendiren Hansu Hanım, konserine gitti. Konser sonrası Hansu Hanım, İlhan İrem’e “Magnafantagna’nın Ölümü” kitabını uzattı ve kitaba İlhan İrem için bir not bıraktı.

Tabii ki, İlhan İrem bu güzel sarışın kız ve onun uzattığı kitaptaki satırlardan büyülenmişti. İşte bu büyük aşkın ilk kıvılcımları böylece ortaya çıktı…

Hansu Hanım Kimdir?

Hansu Hanım, yakın zamanda hayatını kaybeden İlhan İrem’in eşi olarak bilinir. İlhan İrem ile 33 yıldır evli olan Hansu Hanım, çocuğu yoktur.

İşte daha fazla bilgi:

Doğum Tarihi ve Yeri: 27 Eylül 1964, İstanbul Heybeliada.

Eğitim: Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Psikoloji Bölümü’nden mezun oldu.

Aile: Suzan ve Kayhan çiftinin iki çocuğundan biridir.

Meslek: Psikolog olarak çalışmıştır.

Kariyer: İlhan İrem’in şarkılarının sözlerini yazmış, aynı zamanda sanat yönetmeni ve müzik videolarının yönetmeni olarak görev yapmıştır. Özellikle 1988’de çekilen ‘Anlasana’, ‘İşte Hayat’ ve ‘Konuşadım’ gibi şarkıların müzik videolarını yönetmiştir.

Sıkça Sorulan Sorular (FAQ)

Hansu Hanım kimdir?

Hansu Hanım, ünlü Türk şarkıcısı ve söz yazarı İlhan İrem’in eşidir. İlhan İrem ile 33 yıldır evli olan Hansu Hanım, aynı zamanda psikologdur.

Hansu Hanım’ın doğum tarihi ve yeri nedir?

Hansu Hanım, 27 Eylül 1964 tarihinde İstanbul Heybeliada’da doğmuştur.

Eğitim hayatı nasıldır?

Hansu Hanım, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Psikoloji Bölümü’nden mezun olmuştur.

Hansu Hanım’ın mesleği nedir?

Hansu Hanım, mezuniyetinden sonra bir süre psikolog olarak çalışmıştır.

Hansu Hanım ve İlhan İrem ne zaman evlendiler?

Hansu Hanım, Türk pop müziğinin ünlü ismi İlhan İrem ile 1 Ekim 1991 tarihinde evlenmiştir.

Hansu Hanım’ın sanat hayatıyla ilgili bilgi verebilir misiniz?

Hansu Hanım, İlhan İrem’in son dönemlerinde çıkardığı şarkıların sözlerini yazmış ve aynı zamanda sanat yönetmeni ve müzik videolarının yönetmeni olarak görev yapmıştır.

Hansu Hanım ve İlhan İrem’in çocukları var mı?

Hayır, Hansu Hanım’ın İlhan İrem ile birlikte çocuğu yoktur.

Hansu Hanım’ın yaşamı hakkında başka neler biliyoruz?

Hansu Hanım, İlhan İrem’in fanları tarafından genellikle hayatını merak edilen bir isimdir. Çocukluk ve gençlik yıllarını Ankara’da geçirmiştir ve müziğe olan tutkusuyla bilinir.

Hansu Hanım hakkında daha fazla bilgi edinmek mümkün mü?

Hansu Hanım hakkında daha fazla bilgiye İlhan İrem’in yaşamı ve kariyeri üzerinde yapılan röportajlardan ve İnternet kaynaklarından ulaşılabilir.

Hansu Hanım ve İlhan İrem’in ilişkisi hakkında başka neler bilmeliyiz?

İlhan İrem’in ölümünden sonra, çiftin ilişkisi genellikle kamuoyunun ilgisini çeken bir konu olmuştur. Ancak, çiftin özel hayatları hakkında çok fazla bilgi bilinmemektedir.

Hansu Hanım, müzik dünyasının dışında kalan sessiz bir kahramandır. Eşi İlhan İrem’i sonsuza kadar özleyeceğiz, ancak onun sevgisi ve müziği her zaman hatıralarımızda yaşayacak.

Similar Posts

One Comment

Leave a Reply